Catering Ridderkerk

Op zoek naar glutenvrije catering in Ridderkerk?

Geeft u binnenkort een feestje of een klein event en bent u daarvoor op zoek naar glutenvrije catering in Ridderkerk? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg namelijk event catering voor kleine groepen mensen, waarbij de nadruk ligt op gluten- en/of lactosevrij. Mijn catering in Ridderkerk is er speciaal voor die mensen die zich strikt aan bepaalde dieeteisen moeten houden, maar wel willen genieten van lekker eten. We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om gluten- en lactosevrij te koken, want deze stofjes zitten tegenwoordig bijna overal in. Bovendien is het ook nog eens zo dat er kruisbesmetting kan ontstaan. Dit wil zeggen dat er geen gluten in het eten zitten, maar het er wel indirect mee in aanraking is gekomen door het gebruik van hetzelfde mes of aanrecht. Mijn gerechten en hapjes zijn 100% gluten- en lactosevrij, dus u kunt er onbezorgd van genieten.

Maatwerk catering in Ridderkerk

Mijn lactose- en glutenvrije catering is op maat te bestellen. Dit wil zeggen dat ik alles kan bereiden wat u maar wenst. U kunt uw wensen en behoeften aan mij doorgeven en in overleg komen we tot een lekker menu of een aantal hapjes. En zelfs als u een lactose- of glutenvrije taart in Ridderkerk wilt bestellen, bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn catering in Ridderkerk is er namelijk niet alleen voor diners en losse hapjes, maar ook voor allerlei zoetigheden. U kunt daarbij denken aan taart, koekjes. Deze zijn super lekker als ze zelfgemaakt zijn, en van de mijne kunnen zelfs mensen met een voedselallergie genieten. Ideaal dus voor een feestje waar mensen met een gluten- of lactose-intolerantie komen. In de middag serveer je de taart en ’s avonds schuif je met zijn allen aan voor een gluten- en lactosevrij diner van mijn catering in Ridderkerk.

Catering Ridderkerk

Ik bereid uw maaltijd zonder allergenen

Wat het ook is dat u graag wilt eten op uw feestje, de kans is groot dat ik het voor u kan bereiden. Een lekkere, verse soep wellicht, die u kunt serveren met glutenvrije toast. Of misschien heeft u meer zin in een goed gevulde quiche met shoarma of gehakt. In de zomer zijn de pastasalades erg populair; deze doen het goed bij de barbecue. En al deze gerechten kan ik qua samenstelling en hoeveelheid aanpassen aan uw wensen. Contacteer me gerust eens voor de mogelijkheden van mijn catering in Ridderkerk!

Menu