Glutenvrij catering

Over mijn lactose- en glutenvrije catering

Als u een lactose- of glutenallergie heeft kan het behoorlijk lastig zijn om een geschikte catering te vinden voor uw feestje. Bij mij bent u echter aan het juiste adres, want ik ben zeer ervaren in het koken zonder allergenen. U kunt mijn lactose- en glutenvrije catering inschakelen voor allerlei doeleinden, zoals verjaardagen, kleine events of familiebijeenkomsten. Kortom: elke keer wanneer u een groep mensen van een lekkere maaltijd wilt voorzien, maar dan zonder allergenen. U vindt mijn catering in Ridderkerk, maar kunt uiteraard ook buiten deze stad bestellen. U kunt de maaltijden bij mij afhalen, ook kunt u buffetbakken meenemen. Deze worden te leen aangeboden, er dient wel een kleine borg voor betaald te worden.

Glutenvrije catering op maat

Ik heb geen eigen menu met standaard gerechten en hapjes waar u uit kunt kiezen. In plaats daarvan stel ik in overleg met u het menu samen, precies zoals u het wenst. Ik kan namelijk ontzettend veel gerechten op smakelijke wijze bereiden zonder allergenen te gebruiken en ben daar dus heel flexibel in. U kunt zelf aangeven wat u lekker vindt en welke ingrediënten uw voorkeur hebben, en ik bereid de maaltijd precies zoals u wilt. Mijn lactose- en glutenvrije catering is bovendien in te schakelen voor allerlei zoetigheden. Zo kan ik bijvoorbeeld ook de lekkerste toetjes en taart in Ridderkerk voor u bereiden.

Een volledig lactose- en glutenvrij feestje organiseren

Veel mensen vinden het in het dagelijks leven al lastig om lactose- en glutenvrij te koken, laat staan wanneer ze een feestje geven. Als er mensen komen met allergenen en u heeft er zelf geen ervaring mee dan kunt u het beste mijn lactose- en glutenvrije catering inschakelen. U hoeft dan ten eerste niet zelf de keuken in te duiken, en kunt daarnaast iedere gast voorzien van een lekkere maaltijd. U kunt bij mij zowel terecht voor uitgebreide diners als zoetigheden en hartige hapjes voor bij de borrel. Alles wordt super vers bereid met alleen de beste ingrediënten, en 100% vrij van de allergenen lactose en gluten. Zijn er nog andere allergenen waar ik rekening mee moet houden? Laat het me vooral even weten, want daar kan ik me prima in aanpassen. Maak gebruik van mijn lactose- en glutenvrije catering, eventueel aangevuld met andere dieetwensen. Neem contact op.

Menu