Taart Ridderkerk

Gluten- en lactosevrije taart in Ridderkerk

Eén van de dingen die ik graag voor u bereid is een gluten- en lactosevrije taart. Als u een taart in Ridderkerk nodig heeft voor iemand met voedselallergieën, bent u bij mij dus aan het juiste adres. Ik bereid deze zonder gebruik te maken van ingrediënten die gluten of lactose bevatten, en geloof me dat u het verschil niet proeft! Ik ben door jaren ervaring inmiddels zeer bedreven in het koken zonder gluten en lactose, en kan de lekkerste gerechten voor u bereiden. U kunt bij mij zowel zoete hapjes zoals crème brûlée en taart in Ridderkerk bestellen, als complete diners of hapjes voor bij de borrel. Mijn lactose- en glutenvrije catering in Ridderkerk richt zich niet alleen op zoetigheden, maar ook op hartige hapjes en gehele maaltijden.

Taart Ridderkerk

Taart in Ridderkerk zonder allergenen

Een voedselallergie hebben is super lastig. Men kan niet alles eten en er moet constant op alle ingrediënten gelet worden. Een verjaardagstaart in de winkel kopen betekent vrijwel altijd dat er zowel lactose als gluten in zitten, zonde! Bij mij kunt u echter terecht voor een taart in Ridderkerk zonder deze allergenen. Deze bereid ik met liefde in eigen keuken, waarbij ik gebruik maak van recepten die ik door de jaren heen heb weten te perfectioneren. Mijn taarten zijn qua smaak niet te onderscheiden van taarten uit de winkel, en bovendien helemaal vers gemaakt. Dus zoekt u een taart in Ridderkerk zonder allergenen? Dan kunt u deze bij mij bestellen, en op de gewenste dag bij mij thuis afhalen voor uw feestje. Mocht u de bestelling geleverd willen hebben, dan is dat ook mogelijk. Binnen Ridderkerk is dit kosteloos en buiten Ridderkerk worden hier extra kosten voor gerekend.

Vers bereidde maaltijden zonder allergenen

Bent u niet op zoek naar een taart in Ridderkerk, maar juist naar een catering voor losse hapjes of een diner? Ook dan kan ik u helpen. In mijn keuken bereid ik namelijk ook volledige diners voor (kleine) groepen mensen, en ook deze zijn allemaal gluten- en lactosevrij. Deze service is ideaal voor wanneer u een feestje geeft en niet zelf de keuken in wilt om een diner te bereiden. U kunt mij echter ook inschakelen voor wat kleinschaligere catering. Een smakelijk etentje met het hele gezin kan ik bijvoorbeeld ook voor u verzorgen. U heeft immers niet altijd zin om uitgebreid in de keuken te staan, zeker wanneer u daarbij constant rekening dient te houden met de allergenen van één of meerdere gezinsleden. Contacteer me gerust eens voor de mogelijkheden, want ik kan van zeer veel gerechten een smakelijke variant maken zonder allergenen.

Menu